Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...

Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Bu yatırımlar kapsamında:

Burdur Altınyayla Aile Sağlık Merkezi

Burdur Bucak 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi

Burdur Bucak Kocaaliler Aile Sağlık Merkezi inşa edilecek.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığımızın yatırımı olan Burdur Altınyayla Aile Sağlık Merkezimiz, Burdur Bucak 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz, Burdur Bucak Kocaaliler Aile Sağlık Merkezimiz yatırımları onaylanmış olup, en kısa zamanda ihaleye çıkarak inşaatlarına başlanılacaktır. Bu yatırımın kazandırılmasından ötürü başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Bakan Yardımcımız H. Kürşat Kırbıyık’a, Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yatırımın kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Yardımcısı H. Kürşat Kırbıyık, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Aile Sağlığı MerkeziMustafa OğuzMustafa ÖzboyacıAdem KorkmazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.