Burdur Amatör'de 7. hafta tamamlandı

Burdur 1. Amatör Küme’de hafta sonu oynanan maçların ardından 7. hafta tamamlanırken, Tefenni Belediyespor liderliğini devam ettirdi.

Burdur 1. Amatör Küme’de hafta sonu oynanan maçların ardından 7. hafta tamamlanırken, Tefenni Belediyespor liderliğini devam ettirdi.

Burdur 1. Amatör Küme’de 7. hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Toplam 19 golün atıldığı 7. haftanın en gollü karşılaşması Zafer Gençlikspor ile Tefenni Belediyespor arasında oynandı. Toplam 8 golün atıldığı karşılaşma 0-8’lik sonuçla Tefenni Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından olan Burdurspor-Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçını deplasman ekibi 0-2 kazandı. Bu sonuçla Bucak Belediyesi Oğuzhanspor puanını 18’e çıkarttı ve grupta 2. sıradaki yerini korudu.

Karamanlıspor, kendi sahasında Burdur Belediyespor’u konuk etti. Burdur Belediyespor sahadan 1-3’lik üstünlükle ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı.

Haftanın çekişmeli karşılaşmalarından biri de Gölhisar ilçe stadında oynandı. Gölhisarspor evinde Burdur Esnafspor’u konuk etti. 5 golün atıldığı karşılaşmada Burdur Esnafspor, sahadan 2-3’lük galibiyetle ayrıldı.

Hacılar Gençlikspor ise Burdur Gençlikspor ligden çekildiği için haftayı BAY geçirdi.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Burdur amatör kümeOğuzhansporTefenni BelediyesporTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.