Burdur 1. Amatör Küme’de hafta sonu oynanan maçların ardından 7. hafta tamamlanırken, Tefenni Belediyespor liderliğini devam ettirdi.
Burdur 1. Amatör Küme’de 7. hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Toplam 19 golün atıldığı 7. haftanın en gollü karşılaşması Zafer Gençlikspor ile Tefenni Belediyespor arasında oynandı. Toplam 8 golün atıldığı karşılaşma 0-8’lik sonuçla Tefenni Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.
Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından olan Burdurspor-Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçını deplasman ekibi 0-2 kazandı. Bu sonuçla Bucak Belediyesi Oğuzhanspor puanını 18’e çıkarttı ve grupta 2. sıradaki yerini korudu.
Karamanlıspor, kendi sahasında Burdur Belediyespor’u konuk etti. Burdur Belediyespor sahadan 1-3’lik üstünlükle ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı.
Haftanın çekişmeli karşılaşmalarından biri de Gölhisar ilçe stadında oynandı. Gölhisarspor evinde Burdur Esnafspor’u konuk etti. 5 golün atıldığı karşılaşmada Burdur Esnafspor, sahadan 2-3’lük galibiyetle ayrıldı.
Hacılar Gençlikspor ise Burdur Gençlikspor ligden çekildiği için haftayı BAY geçirdi.
MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün
Burdur 1. Amatör Küme'yi birinci olarak bitiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur MAKÜSpor ile 30 Nisan Pazar günü karşılaşacak.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, zorlu bir sezonun ardından Burdur 1. Süper Amatör Ligi şampiyonu oldu.
Burdur'da Tefenni Belediyespor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor karşı karşıya geldi.
Burdur'da şampiyonun da belli olacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Tefenni Belediyespor karşılaşması yarın oynanacak.
Burdur'da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için Burdur Amatör Küme Play Off karşılaşmalarında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Burdur Belediyespor karşı karşıya geldi. İşte detaylar...
Burdur Birinci Amatör Küme Play-Off grubunda oynanması gereken Burdur Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması kar nedeniyle hakem tarafından iptal edildi.
Yorumlar (0)