Burdur Belediyeler Birliği'ne Yeni Katkı: Başkan Ünal duyurdu

Bucak Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Emrullah Ünal, birliklerine kazandırdıkları 3 çekici tır ile çöpleri Burdur Katı Atık Bertaraf tesisiyle buluşturarak enerji üretimine katkı sağladıklarını açıkladı.

Burdur Belediyeler Birliği ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, Burdur Belediyeler Birliği'ne kazandırdıkları 3 çekici tır hakkında şu ifadeleri kullandı:

"BELEDİYELER BİRLİĞİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

"Burdur Belediyeler Birliği'ne 3 çekici tırımızı kazandırdık. Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildiğimiz günden bugüne ilçelerimizden bu çekiciler vasıtasıyla çöpleri Burdur Katı Atık Bertaraf tesisimize taşımaya başlayarak çöpten elektrik elde etmeye başladık. Artık Evsel Atıklar, Çöpler Enerjiye dönüşüyor ve Birliğimize Para dönüşü sağlanıyor. Emekleri ve desteklerinden dolayı tüm belediye başkanlarıma ve birlik meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."

Burdur Belediyeler BirliğiEmrullah ÜnalBurdur HaberBucak HaberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.