Burdur Belediyesi, Mevlid Kandili'nde birlik ve beraberliği pekiştirdi

Burdur Belediyesi, Mevlid Kandili nedeniyle esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı. 5 bin paket kandil simidi, şehir merkezi ve Gazi Caddesi üzerindeki esnaf ve iş yerlerine dağıtıldı. Dağıtım, birlik ve beraberliği pekiştirdi.

Burdur Belediyesi 5 bin paket Kandil Simidi dağıttı

Burdur Belediyesi, Mevlid Kandili nedeniyle 5 bin paket esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Mevlid Kandili nedeniyle, şehir merkezi ve Gazi Caddesi üzerindeki esnaf ve iş yerlerine 5 bin kutu Kandil Simidi dağıttı.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Belediyemiz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Mevlid Kandili’nin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Burdur Belediyesi’nin kandil simidi etkinliğini gelenek haline getirdiğini belirten vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Vatandaş ve esnaflar, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti.

Burdur BelediyesiMevlid Kandilikandil simidiAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.