Burdur Belediyesi personeline Belediye-İş Sendikasından moral yemeği

Belediye-İş Sendikası Burdur Şubesi Deprem Bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında başarı ile görev yapan personel ile, moral yemeğinde buluştu.

Belediye-İş Sendikası Burdur Şubesi Deprem Bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında başarı ile görev yapan İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevlilerle, moral, motivasyon ve teşekkür etmek amacıyla hazırlanan öğle yemeğinde buluştu.
Belediye-İş Sendikası Başkanı Ferit Çelikbaş açıklamasında; "Belediye-İş Sendikası Burdur Şubesi olarak Deprem Bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında başarı ile görev yapan İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımızla, moral, motivasyon ve teşekkür etmek amacıyla Belediye-İş Sendikası Burdur Şubemiz tarafından hazırlanan öğle yemeğinde buluştuk. Düzenlediğimiz yemekte bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz, Burdur Milletvekili Sayın Mehmet Göker ve yöneticilerimize Genel Başkanımız Sayın Nihat Yurdakul, Üst Kurul Yönetimimiz Şahsım ve Burdur Şubemiz adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Belediye İş Sendikası BurdurBelediye İş SendikasıTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.