Burdur Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısı

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Meclis salonunda yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.

Burdur Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısı yapıldı. Burdur Belediyesi Halı Sarayı Meclis salonunda yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.
Meclis toplantısında gündem maddelerine geçilmeden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, açılış konuşmasında Burdur Belediyesi’nin yaptığı faaliyetler hakkında meclisi bilgilendirdi.
Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.
Gündem maddelerinde 2023 yılı sözleşmeli personellere ödenecek net ücretler, İtfaiye ve Zabıta personelinin fazla çalışma ücretleri belirlenerek, oybirliği ile kabul edildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bahçelievler Mahallesinde yapılması planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü ana binası ile Koruma Şube Müdürlüğü ile Tanık Koruma Büro Amirliği Hizmet Binası olarak düşünülen iki örnek için 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı görüşülerek, İmar Komisyonuna oybirliği ile havale edildi. İçme suyu kullanım fiyatları güncellendi. Burdur Belediyesi tarafından Kent Konseyinin çalışmalarını desteklemek amacıyla 100 bin liralık nakdi destek verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Konferans ve salon ücretleri yeniden görüşüldü.
5 ana gündem, 3 ek gündem maddesi olmak üzere toplam 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Meclis toplantısı 1 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da toplanmak üzere sona erdi.

Burdur Belediyesi meclis toplantısıBurdur BelediyesiAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.