Burdur Bucak'ta Zayıflama ve Bölgesel İncelmede Kaçırılmayacak Fırsat!

Diyetisyen Hasan ŞEN, yaz yaklaşırken zayıflama ve bölgesel incelmede %25 indirimli paketler sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için randevu alın.

Burdur Bucak’ta 1.5 yıldır kendi ofisinde hizmet vermeye devam eden Diyetisyen Hasan ŞEN, zayıflama ve bölgesel incelmede kaçırılmayacak fırsatlarla sizi bekliyor.

Yaz yaklaşırken hızlı değişim paketi kapsamında bölgesel ve bütünsel cihazlarına kayıt için gelenlere %25 indirim sunuyor.

EMS; odaklanmış kas geliştirme sistemi ve radyo frekans özelliği sayesinde düzenli kullanımda kas kütlesini %18’e kadar artırırken yağ oranını %21 e kadar düşürüyor. Ağrısız, acısız kişilere inaktif şekilde yoğun egzersiz yapma imkânı sunan EMS 4 başlığı sayesinde, karın, kol, bacak, basen, kalça bölgelerinde incelme ve popo kaldırma işleminde uygulanabiliyor. EMS, HI-EMT + RF sistemi ile çalışan ve vücutta 30 dakikada 30.000 mekik/squat çekmiş etkisi yaratan bir işlemdir.
Kalça ve basene uygulanan EMS sistemi ile popo kaldırma yapılabilir.

ANDULASYON TERAPİ SİSTEMİ

Andulasyon; zayıflama sürecini hızlandırarak 2,5 saatlik yürüyüş yapmış etkisi bırakır. Stres, uykusuzluk, fibromiyalji, huzursuz bacak sendromu, bel ve eklem ağrısı gibi birçok rahatsızlığa iyi gelir.

LENF DRENAJ

Lenf drenaj; bölgesel incelme, selülit ve sıkılaşma programlarında sonucun etkisini artırmak için kullanılan bir yöntemdir. Lenf Drenaj, metabolik atıkların vücuttan atılarak incelme sağlar. Varisin, selülitlerin ve kabızlığın giderilmesini sağlar.

Sizlerde ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için randevunuzu oluşturmayı unutmayın.

Detaylı bilgi ve randevu için;

Tel: 0507 887 54 70

Adres: Konak Mah. Süleyman Demirel Bulv. N0:4 Kat:4/24 Üçgen Kavşak (Defacto üstü) Bucak/Burdur

zayıflamabölgesel incelmefırsatindirimkampanyaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.