Burdur Bucak'tan 4 tırlık yardım deprem bölgesine gidiyor

Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik depremde etkilenen vatandaşlar için Burdur'un Bucak ilçesinde toplanan yardımlar yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik depremde etkilenen vatandaşlar için Burdur'un Bucak ilçesinde toplanan yardımlar yola çıktı.
Burdur Valiliği koordinesinde il genelinde başlatılan yardım kampanyaları kapsamında Bucak Belediyesi, Kapalı Pazar Yerinde vatandaşların yardımlarını gün boyu topladı. Günün başlangıcında 1 tır ile başlayan kampanya kapsamında gün sonunda 4 tır dolusu yardımlar deprem bölgesine gönderildi.
Tırların yola çıkmasının ardından Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Dördüncü yardım tırımızda doldu. Yarında kapalı pazar yerimizde yardımları toplamaya devam edeceğiz. Valiliğimizle koordinasyon halindeyiz. Tırlarımız yola çıkmak için hazır." ifadelerini kullandı.

Bucak her zaman olduğu gibi muhteşem

Gün birlik günü diyerek başlatılan kampanyaya Bucak Halkı her zaman olduğu gibi destek oldu. Geçtiğimiz sene Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan yangın sonrasında olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Bucak Halkı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında yıkım yaşayan 10 ildeki mağdur vatandaşlara nefes oldu.
Herkes imkanı doğrultusunda destek olurken, Bucak esnafı da yardım göndereceklere yardımcı oldu. 

[H]15394[/H] [H]15409[/H] [H]15407[/H]

deprem yardımıBucak BelediyesiEmrullah ÜnalBurdur ValiliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.