Burdur'da AK Parti belediye başkan aday adayları kimler oldu?

Burdur'da AK Parti'den kimler belediye başkanı aday adayı oldu? Burdur Merkez ve ilçelerindeki AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları kimler? İşte ilçe ilçe isim listesi....

AK Parti genel merkezi tarafından açıklanan süreye göre, Burdur ve tüm Türkiye'de belediye başkan aday adaylık başvuru süreci sona erdi.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından, Burdur'da AK Parti'den yapılacak olan belediye başkanlığı aday adaylık sürecinin tamamlandığı duyuruldu.

Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "AK Parti Burdur İl Başkanlığı olarak aday adaylığı başvuru sürecimizi bugün 19:00 itibariyle genel merkezimizin talimatlarıyla noktaladık. Bu süreçte partimize ilgi gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ederiz. Mevcut Belediye Başkanlarımızdan genel merkezimizin kararıyla başvuru almadık doğal olarak aday adayı olarak değerlendirilecektir. İl genel meclisi ve belediye meclis üyelikleri için aday adayı başvurularımız devam etmektedir. Pazar günü yapacak olduğumuz temayülde Aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar dileriz." denildi.

Peki Burdur Merkez ve Burdur'un ilçelerinden kimler aday adayı oldu? İşte ilçe ilçe isim listesi

ALTINYAYLA

ESMA ÖZACAR

BUCAK

FERRUH GÖKER

AHMET ALTUNDAŞ

FERRUH KANIK

ORHAN ÖZKAN

ALİ İNAN

BURDUR

MEHMET ŞİMŞEK

FATIMA KÜÇÜKKAPLAN

BAYRAM ÖZÇELİK

ÇELTİKÇİ

AYŞE ERYİĞİT

HASAN ALTAY

GÖLHİSAR

MEHMET HASYILDIRIM

KARAMANLI

ÖMÜR KARAKAYA

KEMER

İSMAİL ASAN

MUSTAFA AKTÜRK

İSMAİL YILMAZ

TEFENNİ

ONUR ÇELİK

YEŞİLOVA

MEVLÜT ŞAHAN

NURİ ÖZBEK

SÖĞÜT/ÇAVDIR

ZEKERİYA ÖZKAN

YUSUF AKKAYA

KOCAALİLER/BUCAK

İLYAS DELEN

ABDURRAHMAN SAVAŞ

ABDULLAH UYSAL

MUSA DAĞLI

MUSTAFA YİĞİT

Burdur son dakikabelediye başkanı aday adayıAK Parti BurdurMustafa ÖzboyacıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.