Burdur'da depremzede kadınlara moral programı

Burdur'da depremzede kadınlara moral vermek için Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Kadınlar Günü programı düzenlendi.

Burdur'da depremzede kadınlara moral vermek için Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Kadınlar Günü programı düzenlendi.
Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadınlara moral vermek amacıyla Burdur Belediyesinin destekleri ile Engelsiz Kafe’de Kadınlar Günü programı düzenlendi.

Düzenlenen Programa Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan, Burdur Belediyesi kadın birim müdürleri, Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın, Kadın Meclisi Başkanı Sevim Zorlu, Engelliler Meclisi Başkanı Eylem Tuncel, Çalışma Grubu başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve Atatürk Pansiyonuna yerleşen depremzede kadınlar katıldı. Program öncesinde Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevim Zorlu, Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz birer konuşma yaparak, Kadınlar Gününü kutladı. Program Grup Suzidil’in fasıl programı ile devam etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, program öncesinde kadınlara karanfil verdi.

Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi8 Mart Dünya Kadınlar GünüBurdur Belediye Başkanı Ali Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.