Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ilçe sakinleriyle birlikte kutladı.
Kutlama programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çeltikçi İlçe Başkanı Sn. Erdoğan Evsen ve Çeltikçi KAÇEP İlçe Başkanı Sn. Zühra Şenses de eşlik etti. Heyet, bu özel günün maneviyatını Çeltikçili kadınlarla paylaştı.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin yaptığı açıklamada, " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Milliyetçi Hareket Partisi Çeltikçi İlçe Başkanı Sn. Erdoğan EVSEN ve Çeltikçi KAÇEP İlçe Başkanı Sn. Zühra ŞENSES ile birlikte kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak bu anlamlı günü birlikte idrak ettik.
Hayatın her alanında emekleri, fedakârlıkları ve başarılarıyla toplumumuza değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, ülkemizin gelişimine katkı sunan tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. " ifadelerine yer verdi.














Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)