Burdur’da İlk Bağış Başkan Sertbaş’tan Geldi

Burdur'da ilk bağışı Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptı. Başkan Sertbaş sosyal medyada yaptığı açıklamada 1 aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

Burdur’da ilk bağışı Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptı.

Başkan Sertbaş sosyal medyada yaptığı açıklamada 1 aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş 1 Aylık Maaşını Bağışladı

Burdur ili Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ta bağış açıklaması yaparak, 1 aylık maaşını bağışladı.

1 aylık belediye başkanlığı maaşını Koronavirüsten etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını açıklayan Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş; “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını dinleyince gerçekten çok duygulandım. Bir kez daha Ak Partinin bir üyesi olduğumdan dolayı çok gururlandım. Ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Bu sürecide ancak birlik ve beraberlik içinde atlatabileceğimizi düşünüyorum. Bunu da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başarabileceğimize inancımız tam. Öyle ki, halkımız bu zor süreçte Cumhurbaşkanımızın ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyerek moral bulmaktadır. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz bize yeteriz, yeter ki bu dayanışma sürmeye devam etsin” dedi.

Milli dayanışma kampanyasıİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.