Burdur'da Kızılay Gençlik Gecesi

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında Burdur'da ‘Kızılay Gençlik Gecesi’ etkinliği düzenlendi.

Türk Kızılay Burdur Şubesi ve Genç Kızılay Burdur Başkanlığı olarak Doğal Afet Arama Kurtarma ve İlk Yardım Kulübü, MAKÜ Türk Halk Müziği Topluluğu, MAKÜ Rock Topluluğu ve MAKÜ Türk Sanat Müziği Topluluğu ortaklığıyla ‘ Kızılay Gençlik Gecesi’ etkinliği düzenlendi.

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası, Burdur’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda Türk Kızılay Burdur Şubesi ve Genç Kızılay Burdur Başkanlığı olarak Doğal Afet Arama Kurtarma ve İlk Yardım Kulübü, MAKÜ Türk Halk Müziği Topluluğu, MAKÜ Rock Topluluğu ve MAKÜ Türk Sanat Müziği Topluluğu ortaklığıyla ‘ Kızılay Gençlik Gecesi’ düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Kızılay Burdur Şubesi Başkanı Murat Kuş, “Her şey kadim Cumhuriyet’imizin tam 55 yıl öncesinde birkaç iyi yürekli insanın taşın altına elini koymasıyla başladı. Bu birkaç iyi insana onlar katıldı, yüzler katıldı. Bugün Kızılay’ımız 154 yaşını doldurdu, 155. yaşına doğru gidiyor. Cumhuriyet’imizden 55 yıl önce yakılan bu iyilik ateşi aslında bu kadar eski olduğu için değil tam tersine Kızılaycılık bitmeyeceği için çok mutluyum. O yüzden siz gönüllülere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından MAKÜ Türk Halk Müziği Topluluğu, MAKÜ Rock Topluluğu ve MAKÜ Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından konser verildi.

Kızılay Gençlik Gecesine katılanlar konserlerle birlikte doyasıya eğlendi.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Kızılay Gençlik GecesiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.