Burdur'da Okul ve Kurumların %100'ü Temiz

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü’yle imzalanan protokol gereği konulan hedef doğrultusunda, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul/Kurum müdürlerinin gayretleri, İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi yetkili tetkik uzman ekibinin yoğun çalışmaları ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı il genelindeki tüm okul/kurumlar eğitim standartlarında yer alan kriterlere uygun hale getirilerek “Okulum Temiz” Belgesini almaya hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü’yle imzalanan protokol gereği konulan hedef doğrultusunda, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul/Kurum müdürlerinin gayretleri, İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi yetkili tetkik uzman ekibinin yoğun çalışmaları ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı il genelindeki tüm okul/kurumlar eğitim standartlarında yer alan kriterlere uygun hale getirilerek “Okulum Temiz” Belgesini almaya hak kazandı. İl genelinde %100’lük temizlik oranına sahip olan Burdur, Türkiye genelinde ilklere imza atmaya devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Milli Eğitim Bakanlığınca temin edilen ödeneklerin yanı sıra, okul idarecilerimizin büyük gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde, velilerimizin de katkılarıyla ulaşılan bu hedefte emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek sağlıklı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

Milli Eğitim BakanlığıTürk Standartları EnstitüsüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.