Burdur'da taraftar talep etti! Ercengiz ve Şimşek sarıldı

Burdur'da CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, MAKÜ karşılaşmasında taraftarların ısrarları üzerine sarılarak kameraya poz verdi.

Burdur'da son birkaç gündür CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek arasındaki gerilim, bugün oynanan MAKÜ karşılaşmasında taraftarların talebi ile sona erdi. İki aday da taraftarların ısrarları üzerine sarılarak kameraya poz verdi.

Bu olay, Burdur'da birlik ve beraberlik mesajı olarak yorumlandı. Sosyal medyada da iki adayın fotoğrafı büyük beğeni topladı.

Bazı vatandaşlar, "Burdur'a yakışan bu", "Siyaset bir yana, Burdur'da birlik olalım" gibi yorumlarda bulunurken, bazı vatandaşlar da "Bu güzel görüntüden ilham alalım ve Burdur'u hep birlikte daha güzel bir şehir yapalım" sözlerini sarfetti.

taraftartalepAli Orkun ErcengizBurdur Mehmet ŞimşekTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.