Burdur'da trafik denetimi! 21 bine yakın araç kontrol edildi

Burdur'da yapılan denetimlerde birçok trafik kuralı ihlali tespit edildi ve gerekli yaptırımlar uygulandı. 21 bine yakın araç kontrol edilirken, 62 araç trafikten men edildi.

Burdur Jandarma ekipleri, 1-10 Mart 2024 tarihleri arasında trafik güvenliğinin sağlanması için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan denetimlerde birçok trafik kuralı ihlali tespit edildi ve gerekli yaptırımlar uygulandı.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 01-10 Mart 2024 tarihlerinde Trafik Güvenliğine Yönelik Denetim ve Eğitim Faaliyetleri, (21) J. Trafik Timi ve (52) personelin katılımı ile icra edilmiştir.

Uygulamalar sonucunda (20.637) araç ve sürücü kontrol edilmiş, (147) araç ve sürücüye idari para cezası uygulanmış, (62) araç trafikten men edilmiş, (1.084) vatandaşa, (99) öğrenciye trafik güvenliğine yönelik eğitim verilmiş olup, (794) broşür dağıtılmıştır.

trafiktrafik denetimiaraçTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.