Burdur Jandarma ekipleri, 1-10 Mart 2024 tarihleri arasında trafik güvenliğinin sağlanması için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan denetimlerde birçok trafik kuralı ihlali tespit edildi ve gerekli yaptırımlar uygulandı.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 01-10 Mart 2024 tarihlerinde Trafik Güvenliğine Yönelik Denetim ve Eğitim Faaliyetleri, (21) J. Trafik Timi ve (52) personelin katılımı ile icra edilmiştir.
Uygulamalar sonucunda (20.637) araç ve sürücü kontrol edilmiş, (147) araç ve sürücüye idari para cezası uygulanmış, (62) araç trafikten men edilmiş, (1.084) vatandaşa, (99) öğrenciye trafik güvenliğine yönelik eğitim verilmiş olup, (794) broşür dağıtılmıştır.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)