BURDUR’DA ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİYE, ULAŞIM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

BURDUR’DA ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİYE, ULAŞIM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, öğrencilere verdiği ulaşım desteği sözünü devam ettiriyor.

BURDUR’DA ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİYE, ULAŞIM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, öğrencilere verdiği ulaşım desteği sözünü devam ettiriyor. Burdur Belediyesi ile Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında imzalanan protokol gereği, 2017 tarihinden bugüne kadar öğrencilere 125 lira ulaşım desteği veriliyordu.

Burdur Belediyesi başkanlık makamında 24 Ocak 2017 Salı günü düzenlenen protokol imza töreninde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Öcal ve Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ile imzalanmıştı.

Bugün de bir açıklama Burdur Halk otobüsleri resmi Twitter hesabı üzerinden “Bizler çalışacak hizmetlerimiz konuşulacak demiştik.Sözümüz var arkasındayız yeni dönemde üniversite öğrencilerimize desteğimiz tam sağ olasın ” yorumda bulunuldu. Halk otobüsü kent kart alanlar % 25 indirimli ulaşımdan faydalanıyor

ULAŞIM DESTEĞİüniversiteliler için ulaşım desteğiAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.