BURDUR GENELİNDE MASKE SEFERBERLİĞİ

İL/İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ

İL/İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda İlimizde etkin şekilde yürütülen çalışmalar, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın katkıları ile sürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, İl/İlçe Halk Eğitim Müdürlüklerimiz tarafından gerek merkezlerimizde gerekse kursiyerler tarafından evlerinde yürütülen çalışmalar ile üretilen maskeler süreçte etkin şekilde görev alan kamu kurumlarımıza teslim edildi.

Bu kapsamda İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezlerimiz tarafından başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere personelimiz için maske üretimi yapılarak kurumlarımıza 25.160 adet maske teslim edildi.

Bugün Salı Pazarında ise Merkez Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezimiz tarafından Vefa Sosyal Destek Gruplarına teslim edilen 2.000 maske Vatandaşlarımıza dağıtıldı.

İl/İlçe Halk Eğitim Merkezleri tarafından yürütülen maske üretim çalışmasını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Hasan Şıldak, maske üretimini gerçekleştiren ve katkı veren herkesi kutladı.

burdur korona virüsmaske seferberliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.