Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Kurban Bayramı öncesinde mezarlıklarda gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu. Belediye ekiplerinin bayram öncesi yoğun mesai harcadığını belirten Başkan Sertbaş, vatandaşların kabir ziyaretlerini huzur ve güven içerisinde gerçekleştirebilmesi amacıyla çalışmaların tamamlandığını ifade etti.
Gölhisar genelindeki mezarlıklarda yürütülen çalışmalar kapsamında temizlik, bakım ve onarım işlemlerinin belediye ekipleri tarafından özveriyle gerçekleştirildiği belirtildi.
Başkan Sertbaş paylaşımında, “Kurban Bayramı yaklaşırken belediye ekiplerimiz, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini huzur ve güven içinde gerçekleştirebilmesi için mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını özveriyle gerçekleştirdiler. Emeği geçen personellerimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Bayram öncesi gerçekleştirilen çalışmaların ardından mezarlık alanlarının ziyaretlere hazır hale getirildiği öğrenildi.