Burdur Hedef Spor Kulubü Hazırlık Kursu İçin Bucak'ta Kayıtlar Başladı

Burdur Hedef Spor Kulübü hazırlık kurslarını başlattı.

Burdur Hedef Spor Kulübü hazırlık kurslarını başlattı.

Burdurlu gençlerin ve çocukların kendilerini geliştirmek için hizmet veren Burdur Hedef Spor Kulübü, basketbol eğitimi ile çocukların gelişimine katkı sağlıyor.

Bucak'ta yapılan kurslara gençlerin ilgisi oldukça yüksek. Çocuklar ve gençler Bucak'ta verilen kurslarda basketbol eğitimi alıyor. Hem aktivitede bulunuyorlar hem de kendilerini geliştirme fırsatından faydalanıyorlar.

Çocuklarınızın gelişimi ve onların spor dalında kendilerini göstermesini istiyorsanız vakit kaybetmeden kursa başvuru yapabilirsiniz.

Düzenlenen programlara uyan ve kursları bırakmayan çocukların ve gençlerin, kısa zamanda kendilerini geliştirme imkanı olduğunu belirten Burdur Hedef Spor Kulübü, " 6-16 arası yaş gruplarında Hafta sonu Cumartesi Pazar antrenmanlar başladı. Cumartesi – Pazar günleri yapılan antrenmanlarımıza sizlerle birlikte çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz. İletişim için TEL: 0 553 419 63 83 - 0 553 983 59 28 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

BURDUR HEDEF SPOR KULÜBÜTEL: 0 553 419 63 83 - 0 553 983 59 28

burdur hedef spor kulubüaçılışTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.