Burdur İtfaiye 7 yaşındaki Elif'i böyle kurtardı

Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm Türkiye hüzne boğulurken, deprem bölgesinde güzel haberler de gelmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm Türkiye hüzne boğulurken, deprem bölgesinde güzel haberler de gelmeye devam ediyor.
Tüm ülke genelinde seferberlik ilan edilirken, deprem bölgesine giden Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşarak kurtarmaya devam ediyor.
Dün akşam 5 yaşındaki Kumsal'ın kurtarılmasıyla başlayan süreç, bugün sabah saatlerinde bir vatandaşın daha kurtarılmasıyla devam etti. Son dakika gelen bilgiye göre, Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri bölgede 7 yaşındaki Elif'i göçük altından kurtardılar. 
Kurtarma operasyonu sırasında Burdur Belediyesi İtfaiye personeli ile Elif'in arasındaki konuşma ise duygu dolu anlar yaşattı. Bölgeden kurtarılan her bir vatandaş moral oluyor.
Hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Çalışan ekiplerimizin de Allah yardımcısı olsun.

Kahramanmaraş depremi son dakikadeprem arama kurtarmaarama kurtarmaburdur itfaiyesiTürkiyeKahramanmaraş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.