Burdur Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor!..

Burdur jandarma narkotik ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 2 farklı operasyonda kök kenevir, esrar ve eroin ele geçirildi.

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burdur ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar neticesinde;

Burdur ili, Merkez ilçesi, Kavacık köyünde bulunan (F.Y.) isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada yasadışı ekimi yapılan (33) kök kenevir bitkisi,

Farklı bir tarihte yürütülen çalışmada ise  (E.B.),  (Ç.U.) ve  (H.Y.) isimli şahısların Antalya ilinden uyuşturucu madde getirecekleri bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırma ve fiziki takip sonucunda şahısların kullanıldığı araçta ve üzerlerinde yapılan aramada (5) Gr. Eroin, (2) Gr. Toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Her iki olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan (F.Y.), (E.B.),(Ç.U.) ve (H.Y.)   isimli şahıslar hakkında tahkikata başlanarak, adli işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur uyuşturucu operasyonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.