Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burdur ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar neticesinde;
Burdur ili, Merkez ilçesi, Kavacık köyünde bulunan (F.Y.) isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada yasadışı ekimi yapılan (33) kök kenevir bitkisi,
Farklı bir tarihte yürütülen çalışmada ise (E.B.), (Ç.U.) ve (H.Y.) isimli şahısların Antalya ilinden uyuşturucu madde getirecekleri bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırma ve fiziki takip sonucunda şahısların kullanıldığı araçta ve üzerlerinde yapılan aramada (5) Gr. Eroin, (2) Gr. Toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.
Her iki olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan (F.Y.), (E.B.),(Ç.U.) ve (H.Y.) isimli şahıslar hakkında tahkikata başlanarak, adli işlem yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)