Burdur MHP Milletvekili A. Adayı Esma Özdaşlı Bucak'ta

Burdur MHP Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı, Burdur'un Bucak ve Gölhisar İlçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur MHP Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı, vatandaşlarla sürekli bir araya geliyor.

Burdur'da ziyaretlerini sürdüren Burdur MHP Milletvekili A. Adayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı, Burdur'un Bucak ve Gölhisar ilçelerinde esnaflarla bir araya geldi.

Bucak ziyareti kapsamında Pazarcı ve çarşı esnafı ile bir araya gelen Milletvekili A. Adayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı, vatandaşlarla da hasbihal etti. 

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Esma Özdaşlı, 'Bucak ve Gölhisar Halkından gerçekten olumlu dönüşler aldık. Hemşehrilerimiz bizlere isteklerini anlattı biz de kendilerine projelerimizi aktardık. Burdur için elimizi taşın altına koymaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Esma ÖZDAŞLI 2009 ile 2013 yılları arasında Bucak'ta ikamet etmiş ve Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Esma ÖzdaşlıMHP Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.