Burdur Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş köy köy geziyor

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, 2023 genel seçimleri öncesi ziyaretlerine ara vermeden hızla devam ediyor.

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, 2023 genel seçimleri öncesi ziyaretlerine ara vermeden hızla devam ediyor.
Köy köy gezerek, vatandaşlarla bir araya gelen Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, tek tek hepsiyle görüşerek hasbihal ediyor.
Komşularla buluşmaya devam ettiklerini belirten Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, Bucak Ürkütlü Köyü Mahmutlar Mezrası, Burdur'un Aziziye Köyü, Aksu Köyü, Kapaklı Köyü, Akyayla Köyü, Yeşildağ Köyü, Karacaören Köyü, İğdeli Köyü, Soğanlı Köyü, Kökez Köyü, Bereket Köyü, Kayış Köyü ve Çeltikçi'ye bağlı Ovacık Köyü'ne ziyaretlerde bulundu.
Yoğun bir gün geçirdiklerini belirten Aday Adayı Hülya Gümüş, " Bugün yine kaldığımız yerden komşularımızla buluşmaya devam ettik. Yoğun bir gün geçirdik, hemşehrilerimizin bizi karşılamasında ki samimiyetleri bizleri oldukça mutlu etti " ifadelerini kullandı.
Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş'e ziyaretlerde, CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay ve CHP Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Tutku Ay ve yönetim eşlik etti.

CHP Burdur Milletvekili Aday AdayıHülya GümüşCHP BucakTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.