Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'tan, üretim mesajı

Burdur'un tüm ilçeleri ve köylerini ziyaret eden İzzet Akbulut Gölhisar Sanayisi ve Pazar Yeri, Ardından Yusufça Beldesi, Çamköy, Kargalı ve Hisarardı Köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Burdur'un tüm ilçeleri ve köylerini ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı İzzet Akbulut, Gölhisar Sanayisi ve Pazar Yeri, Ardından Yusufça Beldesi, Çamköy, Kargalı ve Hisarardı Köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Seçimi Kazanmaları Halinde Gölhisar, Tefenni, Çavdır ve Dirmil Bölgesine Burdur’un 3. Organize Sanayi Bölgesini Getireceklerini Söyleyen Akbulut; Bölgenin Endüstriyel ve Sera Bitkilerinin İşlenebileceği Bir Merkez Olacağını, Bağlantı Yollarının Kullanılarak Avantajlı Bir Konuma Geleceğini Söyledi. Oradan Yeşilova’ da Taziye Evine ve Kavak Köyünde Bir Düğüne Katılan Akbulut Akşam Çalışmalarını Merkez’e Bağlı Kozluca Köyünde Devam Ettirdi.

İzzet Akbulut Her Köye Bir Veteriner, Her Köye Bir Ziraat Mühendisi Verileceğini, Hem Üretimin Hem de Verimin Arttırılıp Kendi Kendine Yetebilen Bir Ülke Yaratacaklarını Söyledi.

İzzet AkbulutCHP Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.