Burdur Otogarı, Burdur Terminali

Tadilat Seçimlere Denk Gelince, Kara Kış Otogarı Vurdu.. 5 yılın sonunda yasal süreç gerekçe gösterilerek, Burdur Otogarının tadilatının yerel seçimler öncesinde kara kışa denk getirilmesi otogar kullanıcılarını soğukta perişan ediyor. Isınma için ilave olarak elektrikli ısıtıcılar da …

Tadilat Seçimlere Denk Gelince, Kara Kış Otogarı Vurdu..

5 yılın sonunda yasal süreç gerekçe gösterilerek, Burdur Otogarının tadilatının yerel seçimler öncesinde kara kışa denk getirilmesi otogar kullanıcılarını soğukta perişan ediyor.

Isınma için ilave olarak elektrikli ısıtıcılar da fayda etmezken, finaller öncesi otogarı en çok kullanan öğrenciler durumdan en çok şikayet eden kesim.

Siyaseti ikiye bölen bir karar olmuştu

“Yasal sürecin devam etmesi nedeniyle garajdaki tadilatlar bugüne kadar kaldı” diyerek Kasım ayı sonunda açıklama yapan ve 6,5 milyon karşılığında tadilat projesinin ihale startını veren ve 3 ayda bitireceğini ifade eden Başkan Ali Orkun Ercengiz’in bu hamlesi siyasi çevreleri ikiye bölmüştü.

Ercengiz taraftarları kararı olumlu karşılarken, aksini düşünenler ise 5 yıla yakın bir süre beklenmesine anlam veremezken, 4 ay sonra yapılacak yerel seçimlere bir hamle olarak gördü.

Burdur OtogarıAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.