Burdur siyasetinin duayen isimlerinden Başkan Tuğcu’ya ziyaret

Burdur siyasetinin duayen isimlerinden geçmiş dönem Milletvekili Bayram Özçelik, beraberindeki heyetle Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu’yu ziyaret etti.

Burdur siyasetinin duayen ismi geçmiş dönem Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak eski Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Kızıl ve Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu’yu ziyaret etti.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, misafirlerini ağırladı.
Ziyaret kapsamında bir araya gelen heyet, Başkan Tuğcu ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bayram Özçelik, Süleyman Mutlu, Bünyamin Kızıl ve Mehmet Topak’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Hüseyin Mücahit Tuğrul TuğcuBucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanlığıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.