Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğcu, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarda yeni sanayi sitesi, oda binası hibeleri ve esnafın vergi denetimi sorunlarını gündeme taşıdı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, Belediye Başkanı Hülya Gümüş ile görüşerek ilçede yapılması planlanan festivalin şehir merkezi yerine mesire alanlarında düzenlenmesini talep etti.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, İlçe Güvenlik Konseyi Toplantısı’nda köylerde ve merkezde artış gösteren kayıt dışı yabancı satıcılara karşı Kaymakam Can Kazım Kuruca ile çözüm kararı aldıklarını duyurdu.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Müahit Tuğrul Tuğcu, kayıt dışı faaliyetlerin yasal sorumluluklarını yerine getiren esnaf üzerinde haksız rekabet yarattığını belirterek acil çözüm çağrısında bulundu. Tuğcu, vergisini ödeyen esnafın cezalandırılmadığı adil bir denetim sistemi ve destek paketleri talep etti.
Bucak Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğcu, Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi ve heyetini ağırladı. Ziyaretteki 'Yeşil’den Beyaz’a' detayı dikkat çekti.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu’yu makamında ziyaret etti. Görüşmede yerel esnafın durumu ve iş birliği mesajları ön plana çıktı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Mücahit Tuğcu, sanayi esnafının uzun süredir beklediği ATM sorununun çözüme kavuştuğunu belirterek teknik sürecin sonuna gelindiğini duyurdu. Seçim döneminden bu yana öncelikli gündem maddesi olan proje için tüm yerel paydaşların ortak irade sergilediği vurgulandı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 2026 yılı berber fiyat tarifesini belirlemek üzere sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda hazırlanan teklif listesinin onay için üst kurula sunulacağı açıklandı.
Burdur’un Bucak ilçesinde Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yapılan seçimlerde, 6 adayın yarıştığı genel kurulun ardından 509 oy alan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu başkanlığa seçildi.
Burdur’un Bucak ilçesinde Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yapılan seçimlerde, 6 adayın yarıştığı genel kurulun ardından 509 oy alan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu başkanlığa seçildi.
Burdur’un Bucak ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi son güne girilirken, başkan adaylarından Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, sanayi esnafıyla buluşarak seçim çalışmalarını tamamladı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, seçim sürecinin son günlerine girilirken saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe merkezi ve kırsalda esnafla birebir temas kuran Tuğcu, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine sayılı günler kala başkan adayı Ziraat Mühendisi Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte ilçenin ana arterlerinde esnafı ziyaret etti, yerinde incelemelerde bulundu ve talepleri not aldı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, Bucak Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafla buluşarak pişi ikramında bulundu. Tuğcu, esnafların taleplerini yerinde görüp bilgi aldı.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, tanıtım programının ardından saha çalışmalarını hızlandırdı. Tuğcu, bugün Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafının taleplerini yerinde gördü ve güncel sorunlara ilişkin bilgi aldı.
Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda gelecek ay yapılacak seçimler öncesi Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, yönetim anlayışındaki sıkıntılar ve esnafın artan taleplerini gerekçe göstererek başkan adaylığını duyurdu.