Burdur'un 'çevrelerine duyarlı' İmam Hatip'lileri depremzede kardeşlerine bayramlık hazırladılar

Burdur'da “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’’ Projesi kapsamında öğrenciler, depremzedeler için bayramlık hediye hazırladılar.

Cumhurbaşkanlığının başlattığı “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’’ Projesi kapsamında çalışma yapan Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta ikâmet eden depremzede İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine gönderilmek üzere bayramlık hediyeler hazırladılar.
Son derece ulvî maksatlarla ve iyi güzel düşüncelerle kurulan ‘Değerler Kulübü’nün öğrencileri; Değerler Eğitimi gördükleri Burdur Diyânet Gençlik Merkezi’nde Osmaniye ve Kahramanmaraş İllerinde ve zor şartlar ve kıt imkânlar altında öğretim-eğitim gören depremzede öğrenci kardeşlerine ‘bayramlık’ hediyeler hazırladıklarını ve bu hediyeleri bayramdan önce bölgeye göndererek onların yalnız olmadıklarını göstereceklerini ve kendi sevinçlerini kardeşleriyle paylaşacaklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Merkezin çalışmaları ve öğrencilerin depremzede kardeşleri için hazırladıkları bayramlıklar hakkında bilgisine başvurduğumuz Burdur Merkez Abdülkerim (Çınaraltı) Camii İmam Hatibi ve İl Müftülüğü Diyânet Gençlik Merkezi Koordinatörü Ramazan Akkuş Hoca; öğrencilerin kendi bayram sevinçlerini depremzede kardeşleriyle paylaşmak için güzel bir çalışma yaptıklarını hatırlattı ve “Öğrenciler, bu bayramı sevdiklerinden ayrı geçirecek olan kardeşlerine ‘çamsakızı çoban armağanı’ kabîlinden hediyeler hazırladıkları gibi, bayramdan sonra da yanlarında olacaklarını söyleyerek bizleri duygulandırdılar…” dedi. Akkuş “Biz Başkanlık, Müftülük ve Gençlik Merkezi olarak her zaman maddî mânevî değerlerimizin ve mazlumların yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşaAllah” dedi.

Taceddin Akbaş NNC Haber

Burdur depremzede yardımıdepremzede yardımıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.