Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Ramazan ayının birleştirici gücünü huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek pekiştirdi. Kurum yöneticilerinin de eşlik ettiği programda, Hilmi-Hafize Evin Huzurevi sakinleri için özel bir iftar sofrası kuruldu.
Manevi Atmosferde Gönül Köprüsü Kuruldu
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Sayın Valimiz @tbaydarbilgihan , kurum yöneticileriyle birlikte, Hilmi Hafize Evin Huzurevindeki kıymetli büyüklerimizle iftar sofrasında bir araya geldi.
Ramazan ayının manevi atmosferinde büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşan Sayın Valimiz, yaşlılarımızın her zaman baş tacı olduğunu ifade ederek, onların hayat tecrübeleri ve dualarının toplumumuz için çok kıymetli olduğunu ifade etti. " ifadelerine yer verildi.