Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Tefenni Kaymakamı İbrahim Cem Deveci, il protokolü ve kurum müdürleriyle birlikte Tefenni ilçesinde kiraz hasadı programına katıldı.
Program kapsamında, üretici Abdurrahman Özcan'a ait 7 dönümlük kiraz bahçesini ziyaret eden Vali Bilgihan, hasat çalışmalarına eşlik ederek üreticiyle bir araya geldi. Kiraz toplayan Vali Bilgihan, sezonun üreticiler için bereketli ve hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.
Hasat programının ardından Yeşilköy Meyve Alım Merkezini ziyaret eden Vali Bilgihan, burada ürünlerin alım, sınıflandırma ve pazara sunulma süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Üreticiler ve sektör temsilcileriyle sohbet eden Bilgihan, talepleri de dinledi.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, Burdur'un tarımsal üretim potansiyeline önemli katkılar sunan üreticilere emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, tarımsal üretimin güçlendirilmesi ve üreticilerin desteklenmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)