Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Değerlerine bağlılığıyla, yaşamı ve mücadelesiyle her zaman örnek bir insan olarak Türk tarihindeki yerini alan Mehmet Akif Ersoy, milli mücadelenin en çetin döneminde milletimize umut aşılayan İstiklal Marşı ruhu ile, Türk Milletinin yeniden şahlanışına çok büyük katkıda bulunmuştur. Akif’in milletimizin …

Değerlerine bağlılığıyla, yaşamı ve mücadelesiyle her zaman örnek bir insan olarak Türk tarihindeki yerini alan Mehmet Akif Ersoy, milli mücadelenin en çetin döneminde milletimize umut aşılayan İstiklal Marşı ruhu ile, Türk Milletinin yeniden şahlanışına çok büyük katkıda bulunmuştur.

Akif’in milletimizin diriliş destanı olan bu önemli eseri kaleme aldığında Burdur Mebusu olması, 1’inci TBMM’de ilimizi temsil etmesi, Burdur için ayrı bir gurur vesilesidir.

Bu duygularla İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilişinin 98. yıl dönümünde “Vatan Şairi, Mütefekkir Gönül İnsanı” Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.

Valisi Hasan ŞıldakMehmet Akif Ersoy’u Anma Günü MesajıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.