Burdur Valisi Hasan Şıldak’tan İnsuyuna Sihirli Dokunuş

Türkiye’nin turizme açılan ilk mağarası olma ünvanını taşıyan İnsuyu Mağarası bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı kaderine terk edilmişti.

Türkiye’nin turizme açılan ilk mağarası olma ünvanını taşıyan İnsuyu Mağarası bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı kaderine terk edilmişti.

Burdur Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde başlatılan İnsuyu Mağarası, çevre düzenlemeleri ile göz kamaştıran bir görüntüye kavuşurken, İnsuyu Mağarası yeniden bölgenin cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor.

Salda Gölü, Lisinia yaşam alanı, Lavanta Tarlaları derken 2019’da turizmin altın yılını yaşayan Burdur, İnsuyu Mağarasında yapılan düzenlemeler ile yeniden dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

İnsuyu Mağarası ve çevresi artık ziyaretçilerin çocukları ile birlikte rahat ve huzurlu vakit geçirebilecekleri hale dönüştü. Burdur Öğretmen Evinin işletmeciliğini yaptığı kafeterya ve restaurant ise eşsiz lezzetlerini konuklarına sunuyor.

Burdur Turizminin gelişmesi yönünde ciddi adımlar atan Vali Hasan Şıldak Salda Gölü çevresindeki düzenlemeleri, Lavanta ile ilgili girişimleri ve son olarak İnsuyu Mağarasında yaptığı dokunuşlar ile büyük takdir topladı.

İnsuyuİnsuyu MağarasıHasan ŞıldakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.