BURDUR VALİSİ HERKESE EŞİT

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Bucak Belediyesi’ne dur ihtarı verdi.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Bucak Belediyesi’ne dur ihtarı verdi.

Bucak Belediyesi bünyesinde kurulmuş olan gıda bankası ile vatandaşlara yardım götürme planları yapılıyordu. Daha önce sosyal medyadan yapılan açıklamalar ile gıda bankası yardımları toplanırken bir yandan da dağıtımların gerçekleştirildiği görülmekteydi. 18 Nisan Cumartesi günü, paylaşımlar durdurularak Vefa Sosyal Destek Grubu ile dağıtımların yapılacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP Bucak İlçe Teşkilatı’nın da yardım da bulunduğu gıda bankasının akıbeti belli oldu. Bucak Belediyesi gıda bankası Burdur Valiliğince kullanıma kapatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ihtiyaç sahiplerine desteğin devlet tarafından yapılacak sözlerinin ardından başlayan Milli Dayanışma Kampanyası ile beraber belediyelerin yardım toplanması engellenmişti.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, siyasi parti ayrımı yapmadan daha önce Burdur Belediyesi’nin yardım kutu dağıtımına müsade edilmediği gibi AK Parti Belediyesi olan Bucak Belediyesi’ne dur ihtarı çekerek kutulanmış gıdaların gönderilmesine izin vermeyeceğini göstermiş oldu. Kısacası Burdur Valisi Hasan Şıldak, tarafsız bir yol çizmeye devam ediyor.

Belediyelerin yardım dağıtma konusu  ile ilgili yazısı sonrasında Bucak Belediye Bakanı Emrullah Ünal’ın yaptığı paylaşımda,  Bucak Belediyesi ifadelerini kullanmadan Bucak Vefa Destek Grubu ilk günden beri Bucaklıların emrinde” diyerek duyuruda bulundu.

Hasan Şıldakbucak belediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.