Burdur Valisi Suna Uzal Ortaokulu’na ziyarette bulundu

Okul ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, haftanın son ders gününde Suna Uzal Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

Okul ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, haftanın son ders gününde Suna Uzal Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

Her fırsatta “Bir Eğitim Şehri Olan Burdur’da Eğitim Birinci Önceliğimiz” diyerek, bu yıl eğitime ayrı bir önem vereceklerini dile getiren Vali Şıldak, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri ile öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Suna Uzal Ortaokulu’nu ziyareti sırasında idareci ve öğretmenlere toplantı yaparak yeni öğretim yılından beklentilerini dile getiren Vali Şıldak, Pazartesi günü tanıtımını yapacakları “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” (BİGEP) ile birlikte, bütün paydaşlar olarak 2019 – 2020 eğitim öğretim yılını İlimizde çok verimli bir şekilde tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Projeyi öğretmenlerle paylaşan Vali Şıldak, bu kapsamda bütün eğitim kadrosundan disiplinli ve özverili bir çalışma dönemi beklediklerini ifade etti.

Öğretmenlerle yaptığı toplantı sonrası sınıfları gezen Vali Şıldak, öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerine eşlik etti. Öğrencilere sorular soran Valimiz, düzenli kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Yüreklerindeki vatan sevgisini gözlerindeki çalışma azmiyle birleştiren kıymetli Çocuklarımıza güvenlerinin tam olduğunu belirten Valimiz, İlimizde eğitim yılı ilan ettikleri bu yılda, Öğrencilerden planlı bir çalışma takvimi belirlemelerini isteyerek, öğretmenlerini iyi dinlemeleri ve derslerinin hepsine ayrı ayrı önem vermelerini istedi.

Suna Uzal OrtaokuluHasan ŞıldakTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.