Burdurlu öğretmen Hülya Aydın için umutlu bekleyiş

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Rönesans Rezidans’ın bulunduğu enkaz alanına giderek Hülya öğretmenin yakınlarıyla görüştü.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen deprem sonucu, Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan 12 kat, 250 daireli Rönesans Rezidans’ta oturan Burdurlu öğretmen Hülya Aydın’dan haber alınamıyor.
Kurtarma çalışmalarının devam ettiği lüks sitede, Macaristan’dan yardıma gelen arama kurtarma ekipleri enkazdan 17 kişiyi kurtardı. 
Bugün ise Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen arama kurtarma ekipleri ile Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürüyor. 
Tüm Karamanlı halkı, Hülya öğretmen için umutlu bekleyişin devam ettiği çalışmalardan gelecek mucize haberini bekliyor.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’da Rönesans Rezidans’ın bulunduğu enkaz alanına giderek Hülya öğretmenin yakınlarıyla görüştü.
Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, “Karamanlı’lı hemşerimiz Öğretmen Hülya Aydın’ın içinde olduğu, Depremde yıkılan Rönesans Rezidans’da arama kurtarma çalışmalarının olduğu alanda yakınları ile görüştük. Arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor, Allah’tan ümit kesilmez, inşallah olumlu sonuç alınır ve Sağ Salim çıkar inşallah.” ifadelerini kullandı.

Fatih SelimoğluHatay depremTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.