Karamanlı Belediyesi, hizmet filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, belediye bünyesinde faaliyet gösteren KARBEL Limited Şirketi'ne 12 metreküp kapasiteli iki yeni Mercedes beton mikseri kazandırıldığını duyurdu.
Yeni beton mikserlerinin yalnızca Karamanlı'ya değil, çevre ilçe ve köylere de hizmet vereceğini belirten Başkan Selimoğlu, araçların hayırlı olmasını dileyerek, "Allah kaza bela vermesin inşallah." ifadelerini kullandı.
KARBEL Hazır Beton'un bölgedeki hizmet kapasitesini artıracağını vurgulayan Selimoğlu, yeni yatırımlarla birlikte kaliteli ve hızlı hizmet anlayışını sürdüreceklerini belirtti.
Başkan Fatih Selimoğlu açıklamasında, "KARBEL Hazır Beton ile hep birlikte güzel eserler inşa etmeye devam edeceğiz. Durmak, duraklamak, yorulmak yok." sözleriyle belediyenin yatırım ve hizmet çalışmalarının aralıksız süreceğinin mesajını verdi.
Karamanlı Belediyesi, yeni araç yatırımıyla hem hizmet kalitesini artırmayı hem de ilçenin ve bölgenin altyapı ile üstyapı çalışmalarına daha güçlü destek sağlamayı hedefliyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)