BURSA'DA BAYRAM ACISI! Temizlik yaparken ikinci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Kurban Bayramı öncesi Bursa'dan kahreden bir kaza haberi geldi. Nilüfer ilçesinde bayram temizliği için cam sildiği esnada dengesini kaybederek 2. kattaki evinin penceresinden aşağı düşen Yücel Sığın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bursa’da Kurban Bayramı öncesi evinde temizlik yapan bir kadın, pencereleri sildiği sırada dengesini kaybederek ikinci kattan aşağı düştü. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Cam Silerken Dengesini Kaybetti

Acı olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı 29 Ekim Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde evinde bayram temizliği yapan Yücel Sığın, camları temizlemek için pencereye çıktı. Temizlik yaptığı sırada aniden dengesini kaybeden Sığın, ikinci kattaki dairenin penceresinden beton zemine düştü.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Çevredeki vatandaşların durumu fark edip ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızlıca polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, yüksekten düşen Yücel Sığın’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sığın’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyet güçleri yaşanan feci kaza ile ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

bursa haberbursa vefatyücel sığın vefatbalkon olayıTürkiyeBursa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.