Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza saat 09.30 sıralarında Akhisar Mahallesi 2. Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Muhammed K. (19) yönetimindeki 16 MC 4022 plakalı motosiklet karşı yönden gelen Özkan D. (40) idaresindeki 16 ANA 933 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
Kaza sonucu sürücüler ile otomobildeki yolcular Özlem D. (42) ve Yusuf D. (11) ile motosikletteki yolcu Ammar K. (41) yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Yaralılardan sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Ammar K. ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)