BUTSO Canlı Yayınla Eğitim Verecek

Burdur Ticaret ve Sanayi odası tarafından pandemi nedeniyle sekteye uğrayan eğitimlerin, çoğunluk sağlandığı takdirde canlı yayın üzerinden verileceğini bildirdi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı. BUTSO tarafından yapılan paylaşımda, 20 kişilik çoğunluk sağlandığı takdirde, mesai saatleri arasında canlı yayınla eğitim verileceği bildirildi.
Eğitimlerin, Finançı Olmayanlar için Finansçı Eğitimi (3 saat), Finansal Analiz Teknikleri (3 saat), Satın Almada Görüşme Teknikleri Eğitimi-Müzakere Teknikleri (3 saat), Toplantı Yönetimi Eğitimi (3 saat), Karar Verme Teknikleri Eğitimi (3 saat), Müşteri İlişkileri ve Müşteri Memnuniyeti Eğitimi (3 saat), İş Analizi ve Görev Tanımları Eğitimi (3 saat), Müşteri Bulma ve Müşteri İzleme Teknikleri (3 saat), Tahsilat Yöntem ve Politikaları (3 saat), Dijital Pazarlama (3 saat), E-Ticaret (3 saat), Satış becerileri Geliştirme ve İkna Teknikleri (3 saat) , Ekip Yönetimi (3 saat), Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması (3 saat), Takım Kurmak ve Motivasyonunu Sağlama (3 saat), Çalışan Aidiyeti Sağlama (3 saat), Telefonda Satış ve İkna Teknileri Eğitimi (3 saat), Duygusal Zekanın Kurumsallaşmaya Etkisi (3 saat), İleri Excel Eğitimi (6 saat) şeklinde belirlendiği bildirildi.
BUTSO tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Üyelerimiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine verdiğimiz önemden dolayı 2019 yılı sonuna kadar yüz yüze eğitim ve seminerler gerçekleştirdik. 2020 Yılı içerisinde de yüz yüze eğitim ve seminerler planlamamıza rağmen Pandemi süreci buna engel olmuştur. Sonuç olarak, Eğitimler yeterli talep olması halinde, zoom üzerinden online ve ücretsiz olarak verilmesi planlanmıştır.
Online Eğitim Gerçekleşme Şartları:

-Her bir Eğitim en az 20 (yirmi) üyenin talep etmesi halinde,

-Mesai saatleri arasında Ücretsiz yapılacaktır.

Online Eğitimlere katılmak isteyen üyelerimiz; hangi işletme adına, hangi eğitimi almak istediğini belirten talebini akreditasyon@butso.org.tr e-postal adresine veya (0 248) 233 67 34 Fax numarasına yazılı olarak bildirmeleri rica olunur” denildi.

cagdasburdur

Burdur Ticaret ve Sanayi odasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.