Burdur

BUTSO Canlı Yayınla Eğitim Verecek

Burdur Ticaret ve Sanayi odası tarafından pandemi nedeniyle sekteye uğrayan eğitimlerin, çoğunluk sağlandığı takdirde canlı yayın üzerinden verileceğini bildirdi.

BUTSO Canlı Yayınla Eğitim Verecek

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, çoğunluk sağlandığı takdirde eğitimlere canlı yayın aracılığıyla devam edebileceklerini açıkladı. BUTSO tarafından yapılan paylaşımda, 20 kişilik çoğunluk sağlandığı takdirde, mesai saatleri arasında canlı yayınla eğitim verileceği bildirildi.
Eğitimlerin, Finançı Olmayanlar için Finansçı Eğitimi (3 saat), Finansal Analiz Teknikleri (3 saat), Satın Almada Görüşme Teknikleri Eğitimi-Müzakere Teknikleri (3 saat), Toplantı Yönetimi Eğitimi (3 saat), Karar Verme Teknikleri Eğitimi (3 saat), Müşteri İlişkileri ve Müşteri Memnuniyeti Eğitimi (3 saat), İş Analizi ve Görev Tanımları Eğitimi (3 saat), Müşteri Bulma ve Müşteri İzleme Teknikleri (3 saat), Tahsilat Yöntem ve Politikaları (3 saat), Dijital Pazarlama (3 saat), E-Ticaret (3 saat), Satış becerileri Geliştirme ve İkna Teknikleri (3 saat) , Ekip Yönetimi (3 saat), Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması (3 saat), Takım Kurmak ve Motivasyonunu Sağlama (3 saat), Çalışan Aidiyeti Sağlama (3 saat), Telefonda Satış ve İkna Teknileri Eğitimi (3 saat), Duygusal Zekanın Kurumsallaşmaya Etkisi (3 saat), İleri Excel Eğitimi (6 saat) şeklinde belirlendiği bildirildi.
BUTSO tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Üyelerimiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine verdiğimiz önemden dolayı 2019 yılı sonuna kadar yüz yüze eğitim ve seminerler gerçekleştirdik. 2020 Yılı içerisinde de yüz yüze eğitim ve seminerler planlamamıza rağmen Pandemi süreci buna engel olmuştur. Sonuç olarak, Eğitimler yeterli talep olması halinde, zoom üzerinden online ve ücretsiz olarak verilmesi planlanmıştır.
Online Eğitim Gerçekleşme Şartları:

-Her bir Eğitim en az 20 (yirmi) üyenin talep etmesi halinde,

-Mesai saatleri arasında Ücretsiz yapılacaktır.

Online Eğitimlere katılmak isteyen üyelerimiz; hangi işletme adına, hangi eğitimi almak istediğini belirten talebini akreditasyon@butso.org.tr e-postal adresine veya (0 248) 233 67 34 Fax numarasına yazılı olarak bildirmeleri rica olunur” denildi.

cagdasburdur

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı
İş Dünyası

Burdur'da İhracatta Durgunluk: Hedeflerin Altında Kalındı

Burdur'un 2024 yılı ocak ayı ihracatı 17 milyon 708 bin 970 dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam geçen yılın aynı ayına göre %18,2'lik bir düşüşe işaret ediyor. Başkan KEYİK, en çok ihracat yapılan ülkeleri ve sektörleri de açıkladı.

Burdur'da 2023 Yılında 251 Milyon Dolarlık İhracat
İş Dünyası

Burdur'da 2023 Yılında 251 Milyon Dolarlık İhracat

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı basın toplantısında 2023 yılında Burdur'da 251 milyon 134 bin 672 dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ayrıca, odanın 2023 yılı faaliyet raporu da basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Bu kurslar ev ekonomisine destek olmak için düzenleniyor
Bölgesel

Bu kurslar ev ekonomisine destek olmak için düzenleniyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Kasım ayından itibaren çeşitli branşlarda kurslar düzenleyerek ev ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

Burdur'un Kasım Ayı ihracatı ne kadar? İşte rakamlar
İş Dünyası

Burdur'un Kasım Ayı ihracatı ne kadar? İşte rakamlar

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: "Kasım ayında ilimizin ihracat hacmi %2,8'lik düşüş ile 20 milyon 116 bin 530 dolar oldu" dedi.

Burdur'un ihracatı ekim ayında %18,9 arttı
Bölgesel

Burdur'un ihracatı ekim ayında %18,9 arttı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un ekim ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre %18,9 artarak 23 milyon 87 bin 340 dolara yükseldiğini açıkladı.

Burdur'da kadın girişimciler Sevim Zorlu'ya güvendi
Bölgesel

Burdur'da kadın girişimciler Sevim Zorlu'ya güvendi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanlığı seçimini Sevim Zorlu kazandı. Zorlu, yeni dönemde kadın girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.