Çankaya’da Dünya Müzik Günü Coşkusu Parklara Taştı

Çankaya Belediyesi, 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nü Kuğulu Park ve İsmet İnönü Parkı’nda düzenlediği konserlerle kutladı. Farklı müzik türlerinden sanatçı ve grupların sahne aldığı etkinlikler, Başkentlilere müzik dolu anlar yaşattı.

Çankaya Belediyesi, 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nü Kuğulu Park ve İsmet İnönü Parkı’nda düzenlediği konserlerle kutladı. Farklı müzik türlerinden sanatçı ve grupların sahne aldığı etkinlikler, Başkentlilere müzik dolu anlar yaşattı.

Kutlamalar “Renklerin Senfonisi” ile Başladı

Etkinliklerin ilk adresi, Çankaya’nın simge noktalarından Kuğulu Park oldu. Program, çocuklar ve gençlerin hazırladığı “Renklerin Senfonisi” gösterisiyle başladı. Ardından sahne alan Sıla Argun, Jumping Cats ve Kayıtsız, performanslarıyla parkı dolduran müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

İsmet İnönü Parkı’nda Caz ve Modern Tınılar

Dünya Müzik Günü kutlamalarının ikinci durağı ise Birlik Mahallesi’nde bulunan İsmet İnönü Parkı oldu. Tantana Caz Korosu’nun konseriyle başlayan program, BRLN’nin sahne performansıyla devam etti. Farklı yaş gruplarından çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliklerde parklar, müziğin ritmiyle renklendi.

Başkentliler Müziğin Evrensel Dilinde Buluştu

Gün boyu süren etkinliklerde vatandaşlar hem sanatla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu hem de Dünya Müzik Günü’nün coşkusunu birlikte yaşadı. Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği konserler, müziğin birleştirici gücünü bir kez daha Başkentlilerle buluşturdu.

ankara çankaya belediye başkanı hüseyin can günerankara çankaya belediyesiçankaya dünya müzik günüTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.