ÇATI SULARINI KANALİZASYONA VERENLER CEZALANDIRILACAK

Bucak Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında Başkan Emrullah Ünal Arıtma tesisinin yetersiz kaldığını anlattı.

Bucak Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında Başkan Emrullah Ünal Arıtma tesisinin yetersiz kaldığını anlattı.

Belediye Meclis toplantısında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Ünal meclis olarak gerekli önlemi yasal olarak alınmalı dedi Başkan Ünal “Bucak Atıksu Arıtma tesislerini planlandığı dönemde ilçe nüfusunun ve beklenen nüfusa göre tesisin yapıldı,ama ilçenin nüfusunun hızla artması arıtma tesisinin kısa dönemde tam kapasite ile çalışmasını sağladı şimdi ise yetersiz kalıyor ,hele yağmurlarla bu iki ve hatta 3 katı artmakta bu durumda logarlar taşmakta ve sıkıntılar yaşanmaktadır, yapılan incelemelerde konut ve iş yerlerini çatı oluklarının atık su borularına bağladı görülmüştür. Bu duruma vatandaşlarımızla birlikte dur diyeceğiz buna uymayanlara da gerekli kanunu işlemleri yapacağız “dedi.

KONUTLARINDA VE İŞ YERLERİNDE BALKONLARINDA ÇATILARINDA GİDERLERİ ATIK SUYA BAĞLAYANLAR KANUNİ İŞLEM YAPILACAK

Atık su arıt tesislerinin yetersizliği çok önemli bir konu ilçenin mikrop içinde kalmasını ,milletin hastalanmasını istemiyorsak, cezaya çarpılmak istemiyorsak kanalizasyona atık su dışında su katmayalım.

Emrullah ÜnalArıtma tesisiBucak Belediye MeclisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.