Çeltikçi'de yollar yenileniyor

Çeltikçi Belediyesi, ilçenin altyapısını güçlendirmek amacıyla taş döşenmeyen yolları yeniden düzenliyor ve Göl Yeri mevkiindeki yol sorununu çözüme kavuşturuyor.

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, ilçenin altyapısını güçlendirmeye yönelik taahhütlerini sürdürdüğünü ve bu çerçevede taş döşenmeyen yolları yeniden düzenlemeye devam ettiklerini açıkladı. Başkan Bilkay, "İlçemizde taş döşenmeyen yol kalmayacak sözümüzü tutmaya devam ediyoruz" dedi.

Göl Yeri mevkiindeki vatandaşları bozuk yollardan kurtarma çabalarını vurgulayan Başkan Bilkay, "Göl Yeri mevkiindeki yol sorununu çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımız artık daha güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmetine sahip olacaklar" dedi.

Küme evlerde gerçekleştirilen kilit parke çalışmasına da değinen Başkan Bilkay, "Küme evlerdeki kilit parke çalışması ile ilçemizin estetik ve kullanışlı alanlar oluşturuyoruz. Hem görünüm hem de fonksiyon açısından ilçemize değer katıyoruz" dedi.

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, ilçenin altyapısını güçlendirme ve yaşam kalitesini artırma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Halkımızın rahat ve güvenli bir yaşam sürdürebilmesi için çaba harcıyoruz" şeklinde konuştu.

yol çalışmasıparke yolÇeltikçi BelediyesiAdnan BilkayTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.