CepShop'tan muhteşen kampanya! Yılın son yeni yılın ilk fırsatı kaçmaz

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren CepShop İletişim, yıl sonuna özel bir kampanya başlattı. Kampanyanın detayları NNC Haber'de...

CepShop'tan Yıl Sonu Kampanyası

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren CepShop İletişim, yıl sonuna özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, cep telefonu alışverişleri hariç aksesuar ürünlerinde 1000 TL'lik alışveriş yapanlara airpods kulaklık hediye edilecek.

CepShop İletişim'de telefon aksesuarlarında %50'ye varan indirimler de mevcut. Araç tutucusu, şarj aleti, kablo, kulaklık, kılıf, cam gibi tüm telefon aksesuarları kampanya kapsamında indirimli olarak satın alınabilecek.

CepShop İletişim'de, her türlü cep telefonu ve aksesuarı bulmak mümkün. Mağazada, en yeni cep telefonları, en kaliteli aksesuarlar ve en uygun fiyatlar bir arada sunuluyor.

CepShop İletişim, yıl sonu kampanyası ile müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, CepShop İletişim'i ziyaret edebilirler. Kampanya 31 Aralık- 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

CEP SHOP

Tel: 0 543 676 36 94

Adres: Oğuzhan mahallesi hoca Ahmet Yesevi caddesi no:43 Ada Hotel Karşısı Cep Shop Bucak

telefonaksesuarkampanyaindirimCepShopTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.