CHP Başkan Adayı Şeref Coşar'dan İftira İddialarına Yanıt

CHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar, seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmanın ardından kendisine yöneltilen iftiralara yanıt verdi. Coşar, "Ben orada ne konuştuysam doğrudur" dedi ve iddiaları reddetti.

CHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar, 25 Şubat Pazar günü gerçekleşen seçim ofisi açılışı sonrası yaptığı açıklamanın sonrasında, kendisine yöneltilen cevaplara karşı yanıt verdi.

Açıklamasının başında 25 Şubat Pazar günü saat 14:00'te yapılan seçim ofisi açılışına gelen ve gelmeyen herkese teşekkür eden Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar, "bir baktık bunlar tutuşmuş iftiraya başlamışlar ben orada ne konuştuysam hepsi doğrudur" dedi.

'Ben orada ne konuştuysam doğrudur' sözlerini kullanan Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar, 'ben sana sanayiden  8 tane arsa sattın dedim mi? Birinci yalan bu, ikincisi siz iki arsayı satmak için ihale yaptınız mı? yapmadınız mı?, belediye meclisinden karar aldınız mı? almadınız mı? Mesele  aslında arsa değil bu zamana kadar yukarıdan bakıp hep üzdüğünüz insanların sesi olmamızdır.' ifadelerini kullandı.

Kendisinin de Kızılkaya'nın evladı olduğunu belirten Şeref Coşar, " Biz hizmet için geliyoruz siz insanları bölmek için mi başkan oldunuz? Az kaldı biz geliyoruz herkesi kucaklayacağız ayrım gayrım yapmayacağız. Biz de bu memleketin evladıyız. " şeklinde konuştu.

Şeref Coşar'ın açıklaması şu şekilde;

"Kıymetli Kızılkaya'lı hemşerilerim,

Öncelikle, 25 Şubat Pazar günü saat 14:00'te seçim ofisi açılışımıza gelenlere ve gelemeyenlere teşekkür ederim.

Akşam bir baktık bunlar tutuşmuş ve iftiraya başlamışlar!

Ben orada ne konuştuysam hepsi doğrudur.

Ben sana sanayiden 8 tane arsa sattın dedim mi?

Birinci yalan bu!!!

İkincisi, siz bir arsayı satmak için ihale yaptınız mı? yapmadınız mı?Belediye meclisinden karar aldınız mı? almadınız mı?

Mesele, aslında arsa değil!

Mesele,

Bu zamana kadar yukarıdan bakıp hep üzdüğünüz insanların sesi olmamızdır.

Biz dürüst insanlarız yalan söylemeyiz kimsenin ağzından konuşmayız.

Biz hizmet için geliyoruz.

Siz insanları bölmek için mi başkan oldunuz?

Az kaldı biz geliyoruz.
Herkesi kucaklayacağız, ayrım gayrım yapmayacağız.

Biz de bu memleketin evladıyız."

 

Şeref CoşariftiraiddiayanıtTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.