CHP Bucak Teşkilatı’nda Delege Seçimleri Tamamlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı delege seçimleri tamamlandı. 15 Kasım'da başlayan delege seçimleri için CHP Bucak İlçe Başkanlığı parti binasında iki sandık kuruldu. Sandıklardan çıkan sonuca göre toplam 109 delege seçildi.Bucak mahalle,köy,beldeleri için kurulan …

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı delege seçimleri tamamlandı.

15 Kasım’da başlayan delege seçimleri için CHP Bucak İlçe Başkanlığı parti binasında iki sandık kuruldu. Sandıklardan çıkan sonuca göre toplam 109 delege seçildi.Bucak mahalle,köy,beldeleri için kurulan sandıklarda oy verme işlemi tamamlanırken,109 delege önümüzdeki süreçte CHP Bucak İlçe Başkanı’nı belirlemek için oy kullanacak.

Mevcut Başkan Aziz Yıldız, delege seçimlerinin hayırlı olmasını dilerken, “3 gündür devam eden delege seçimlerimiz sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde tamamlandı.Seçilen tüm delegelerimize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Sandıklara giderek delege seçimlerini yapan tüm parti üyelerimize de teşekkür ediyorum. Demokrasi içinde güzel bir şekilde delege seçimlerimizi tamamladık.Bundan sonra da ilçe başkanlığı için delegelerimiz oy kullanacaklar.Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Delege SeçimleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.